Ajándékozza adója 2% - át gyermekeink javára!

Tisztelt Lakosság!

Szeretné azt érezni, hogy adójának legalább bizonyos százaléka jó helyre kerül?


Csongrády Lajos Alapiskola vezetősége kéri a tisztelt Szülők és Iskolabarátok segítségét, hogy támogassák iskolánk további fejlődését. Lassan itt az adóbevallások és adóelszámolások ideje, amely során minden állampolgárnak joga van adójának 2 %-át felajánlani bármilyen intézmény számára. Ha nem így tesz, akkor adója teljes egészében az államhoz kerül. Jótékonyságuk és segíteni akarásuk nagyban hozzájárulna iskolánkat látogató tanulóink fejlődéséhez, iskolánk fejlesztéséhez..

Ehhez csak a következőket kell tennie:

  1. Ha Ön állandó munkaviszonyban áll és nem tesz adóbevallást az adóhivatalnál, hanem az éves keresetéből munkaadója számolja el az Ön adóját:

Munkáltatótól kért nyomtatvány: POTVRDENIE o zaplatení dane (amit munkaadója tölt ki) hozzácsatolva a VYHLÁSENIE( amit az iskolában is ki lehet tölteni). A kitöltött nyomtatványokat továbbítania kell a Csongrády Lajos Alapiskolába – ( az összegyűjtött nyomtatványok alapján tudjuk visszaigényelni az adó 2%-t)

  1. Ha Ön adóbevallást tesz az adóhivatalnál (cége vagy saját maga nevében):  Az adóbevallási nyomtatványon szükséges feltüntetni szervezetünk nevét, IČO – számát és jogi formáját. Az A típusú nyomtatványnál az ötödik oldal fénymásolata szükséges és a B típusú nyomtatványnál pedig a tizedik oldal fénymásolatát szükséges leadni iskolánkban.( Szintén az összegyűjtött nyomtatványok alapján tudjuk visszaigényelni a 2 %-ot.)
  2. Ha Önnek alkalmazottai vannak, számukra az 1. pont lép szintén érvénybe. Kérem, ajánlja fel nekik is a támogatás ezen lehetőségét!

Bővebb információ esetén hívja iskolánk titkárságát: 036/7594120

A 2014-es évben összegyűjtött pénzösszeg 919,28 euró, amelyet iskolai padokra és székekre költöttünk.

2015-ben is várjuk adójuk 2%-át.

 Segítőkészségüket köszönjük!
         Mgr. Andrea Szarka, az iskola megbízott igazgatója

IČO: 36113646
Právna forma: nadácia
Obchodné meno: Nadácia Budúcnosť Svodína
Sídlo: 943 54 Svodín, Hlavná 1117

 

 

 

Wednesday, March 11, 2015 11:00:00 AM